DIA Licht, Geluid en Beeld

Samen maken we er iets moois van!

Onze gegevens

De koffie staat klaar!

AUSTRALIËWEG 8 - 9407 TE ASSEN

0592-342098

INFO@DIALGB.NL

Algemene voorwaarden

Nieuw in de verhuur

sparkular mini

Het nieuwe special effect voor feesten evenementen: indoor vuurwerk. Dit type vuurwerk maakt gebruik van ‘koud vuur’; een scheikundige reactie van metaal poeder. Het wordt niet warm en kan daardoor gemakkelijk binnen worden gebruikt. Een ouput van minimaal 0,5 meter hoogte en maximaal 2 meter hoogte. Hierdoor is dit effect in kleine ruimtes te gebruiken. Met 1 vulling voor de mini variant kan 3 minuten worden gespoten.

benq mh856ust beamer

Wilt u beeldmateriaal vertonen maar geen last ondervinden van de beamer? Of is uw ruimte voor plaatsing beperkt? Ultrascherpe en grote beelden projecteren is nu mogelijk met de ultra short-throw lens van de BenQ MH856UST beamer. Zet deze beamer op een afstand van 0,7m van het projectiescherm en hij projecteert een helder, contrast- en kleurrijk beeld van 2,0 breed (90″) in breedbeeld! De Full HD resolutie (1920×1080) zorgt voor een extreem scherp beeld tijdens de vertoning van multimedia. De BenQ MH856UST beamer is voorzien van LAN-controle functies voor volledige toegang en beheer over elke projector rechtstreeks vanaf hun werkstations met ondersteuning voor Creston en PJ-Link LAN-systemen. Belangrijk bij Ultra Short Throw beamers is dat het projectiescherm zéér strak staat, een goede optie is dan ook een whiteboard, smartboard, zeer vlakke witte muur of de IVISIONS Frame HD-Series.

benq rp553k 55 interactieve display

De BenQ RP553K is een 55″ interactief touchscreen met 10 gelijktijdige aanraakpunten. Het Low Blue Light display bevat onder andere software om aantekeningen mee te maken, een geïntegreerde soundbar en de mogelijkheid om content te delen. Hét scherm voor in klaslokalen en vergaderruimtes.

€ 275,00/dag