Nieuw in de verhuur

Statieven

We hebben speciaal voor onze PTZ camera’s een aantal statieven gemaakt waarmee u de camera’s op de door u gewenste hoogte kan plaatsen.
60 tot 110cm
180 tot 320cm
Eventueel met grote baseplate van 80 x80 cm

Briteq BT-H2FOG Compact rookmachine

De Briteq BT-H2FOG COMPACT is een krachtige mistmachine die de ruimte voorziet van veel mist in een relatief korte tijd. Je kunt hem aansturen vanaf je DMX lichtsturingspaneel of via het LCD scherm aan de achterzijde. Als je hem aan je DMX controller wilt koppelen kun je dat op twee manieren doen. De Briteq BT-H2FOG COMPACT heeft een ingang voor een 3-polige XLR kabel maar werkt ook via draadloze DMX. Bovendien heeft de tank een inhoud van zeven liter zodat je lang door kunt misten zonder dat hij steeds bijgevuld moet worden.

€ 50,00/DAG

Black and white dansvloeren

Delen zijn 60 x 60 cm en aanstuurbaar via IR Controller.

prijs op aanvraag

INFINITY IW-741 RDM (12x)

RGBW Wash, elektronische zoom
Movinghead-washers
 
De Infinity iW-741 is een compact powerpakket dat is uitgerust met zeven RGBW Osram-leds van 40 W. Speciaal geselecteerde motoren zorgen voor ultrasnelle en nauwkeurige bewegingen. In combinatie met een gemotoriseerde zoom kan een haarscherpe 3,6°-straal worden geproduceerd die verandert in een 60°-wash-effect door middel van verschillende beschikbare besturingsprotocollen. De zeven O-Star-leds produceren heel heldere en verzadigde kleuren en door de PWM te wijzigen via DMX is de iW-741 uitermate geschikt voor theater en tv.
  • Ultrasnelle bewegingen
  • Zoom 3,6° tot 60°
  • Instelbare PWM via DMX
  • Batterij aangedreven touch display
  • RDM

BenQ RP704K 70" Interactieve Display

De RP704K is speciaal ontworpen om gebruik te maken van de dynamische mogelijkheden van het klaslokaal en om leraren te helpen bij het creëren van een dynamische en interessante leeromgeving. Naast het kiemwerende scherm wordt de RP704K ook geleverd met handige aantekeningstools voor nog betere samenwerkingsmogelijkheden in de klas. Dit is uw ultieme interactieve display voor een touchgebaseerde, soepele en leuke leerervaring.

€ 275,00/dag

BenQ RM7501K 75" Interactieve Display

De RM7501K is ontworpen om dynamisch te kunnen gebruiken. Dit helpt leraren om een boeiende en gezonde en leeromgeving te creëren. De RM7501K is standaard uitgerust met de Eye-Care-oplossing en is TÜV-gecertificeerd.

Deze schermen verkopen we ook voor boardingrooms en scholen als vervanging van digiboards. We hebben ze voor demo beschikbaar. Bel ons voor de mogelijkheden. We hebben hier al ruim 30 exemplaren van mogen plaatsen op diverse onderwijsinstellingen. Meer info op keren.nl/interactievesystemen

€ 300,00/dag

BenQ ST5501K 55 Direct LED display

BenQ ST5501K 55″ LED display monitor met smalle bessel, 4K

€ 100,00/dag

BenQ MH856UST Beamer

Wilt u beeldmateriaal vertonen maar geen last ondervinden van de beamer? Of is uw ruimte voor plaatsing beperkt? Ultrascherpe en grote beelden projecteren is nu mogelijk met de ultra short-throw lens van de BenQ MH856UST beamer. Zet deze beamer op een afstand van 0,7m van het projectiescherm en hij projecteert een helder, contrast- en kleurrijk beeld van 2,0 breed (90″) in breedbeeld! De Full HD resolutie (1920×1080) zorgt voor een extreem scherp beeld tijdens de vertoning van multimedia. De BenQ MH856UST beamer is voorzien van LAN-controle functies voor volledige toegang en beheer over elke projector rechtstreeks vanaf hun werkstations met ondersteuning voor Creston en PJ-Link LAN-systemen. Belangrijk bij Ultra Short Throw beamers is dat het projectiescherm zéér strak staat, een goede optie is dan ook een whiteboard, smartboard, zeer vlakke witte muur of de IVISIONS Frame HD-Series.

Sparkular Mini

Het nieuwe special effect voor feesten evenementen: indoor vuurwerk. Dit type vuurwerk maakt gebruik van ‘koud vuur’; een scheikundige reactie van metaal poeder. Het wordt niet warm en kan daardoor gemakkelijk binnen worden gebruikt. Een ouput van minimaal 0,5 meter hoogte en maximaal 2 meter hoogte. Hierdoor is dit effect in kleine ruimtes te gebruiken. Met 1 vulling voor de mini variant kan 3 minuten worden gespoten.

€ 50,00/dag, vulling € 14,00/st.

BenQ PW9620 WXGA beamer

6700 Ansi met standaard lens voor WXGA projecties van 80-500″

€ 325,00/dag (2x beschikbaar)